DEVENITI PARTENER

Daca doriti afacerea dvs. sa creasca impreuna cu Filo si sa fiti parte dintr-un aspect cu totul nou despre modul in care se product si comercializeaza bucatariile modulare in Bulgaria, nu ezitati sa ne contactati.

CERERE DE PARTENERIAT

Daca doriti sa deveniti parte din FILO, va rugam sa completati formularul si reprezentantul nostru va va contacta!

TRIMITETI O SOLICITARE

DE CE SA DEVENITI PARTENER ?

  • Preturi finale clar indicate ale produselor si lipsa unui razboi al preturilor intre diferitii parteneri, control asupra preturilor finale de vanzare ale produselor.
  • Livrarea bucatariei este inclusa in pret – evitati in acest fel costurile neprevazute.
  • Formare rapida, usoara si exacta a preturilor la bucatarii – folosind sistemul de planificare noi garantam ca veti fi in masura sa oferiti imediat un pret exact fiecarui client, iar acest lucru creeaza incredere si castiga clienti. Nu veti avea alte costuri ascunse si nu va fi necesara o modificare a pretului final catre clienti.
  • O politica clara privind locatiile de vanzare – Bucatarii Filo nu satureaza in mod inutil locatiile cu parteneri, ne straduim pentru relatii comerciale puternice cu toti partenerii nostri.
  • Scheme suplimentare pentru stimulareacelor mai buni comercianti dintre partenerii nostri.
>

DEVENITI PARTENER

PROIECTARE USOARA

Acces gratuit la software-ul pentru proiectarea de bucatarii. Chiar si magazinele care nu dispun de personal specializat (proiectant / designer) pot proiecta cu succes si pot oferi bucatarii dupa proiecte individuale.

PARTENER SIGUR

Bucatarii Filo va ofera asistenta permanenta la proiectarea si procesarea fiecarei comenzi. Prin parteneriatul cu noi aveti in spatele dvs. o echipa de designeri si constructori de inalta calificare care sunt gata intotdeauna sa va ofere sprijin si ajutor la fiecare proiect.

CALITATE INALTA

Bucatarii Filosunt fabricate cu materiale si feronerie de la producatori germani si italieni: Egger, Getalit, Hettich, Masquelack, Osmo, Kessenboehmer, Vibo. Oferiti un produs de inalta calitate, cu o garantie de 24 de luni, ceea ce inseamna mai multi clienti multumiti si mai putine probleme pentru dvs.

DIVERSITATE

Bucatarii Filo sunt produse cu fronturi din MDF vopsit de inalta calitate (mat sau glant lustruit)cu peste 250 de culori conform catalogului RAL, folosindu-se tehnologia de lustruire dubla mecanica. Cu ajutorul nostru dvs. oferiti nu numai o calitate inalta, dar si o varietate bogata de culori clientilor dvs.

PUBLICITATE

Noi, de la bucatarii Filo, stim cat de importanta este publicitatea pentru fiecare afacere, dar stim, de asemenea, si ce resurse sunt necesare pentru aceasta. Cu ajutorul nostru oferiti un produs publicitar activ in spatiul mass-media, iar acest lucru contribuie si la publicitatea obiectului dvs.

TERMENE SCURTE

Stim ca lucrurile mici castiga clientul, de aceea putem pretinde ca lucram cu unul dintre cele mai scurte termene de productie. Fiecare bucatarie Filo se produce in termen de 25 de zile calendaristice.

INSTALARE USOARA

Noi de la bucatarii Filo livram bucataria asamblata in module si in ambalaj paletizat, iar acest lucru va economiseste timp si bani la livrare si instalare.

REGULI TRANSPARENTE

Cu bucatarii Filo aveti reguli clare si transparente de lucru si distributie - avantaje principale pentru un bun parteneriat.

 

CU BUCATARII FILO

Oferiti un lux accesibil in obiectele dvs. comerciale.

Proiectati bucataria Vizualizati bucatariile

 

PARTENERI NOSTRI

ABONATI-VA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU