DESPRE NOI

CUM A INCEPUT TOT?

Totul a inceput in departatul 2006 in orasul Burgas, atunci cand am creat brandul Morato cu activitate principalade proiectare si fabricare mobilier la comanda. In 2011 am construit si baza noastra de productie pe o suprafata de 2400 m.p., dotata cu cele mai moderne masini de prelucrare a lemnului in industria mobilei. Dispunem cu propria noastra productie de usi de inalta calitate din MDF – lucios si furniruit. Tinem extrem de mult la executia de calitate si precisa a detaliilor mobilierului dumneavoastra. Mai multe detalii cu privire la productia si baza noastra puteti vedea aici.

NOUL BRAND FILO!

Totul a inceput in anul 2006 in orasul Burgas, Bulgaria. Atunci a luat nastere brandul Morato in colaborare cu designeri din grupul Italian Morato Mobilli, cu activitate principala de proiectare si executie de mobilier la comanda. In 2011 am construit si baza noastra de productie pe o suprafata de 2400 m.p., dotata cu cele mai moderne masini si utilaje italienesti pentru prelucrarea lemnului. Dispunem cu propria noastra productie de fronturi de inalta calitate din MDF – lucios si furniruit. Tinem extrem de mult la executia calitativa si precisa a detaliilor mobilierului dumneavoastra. Mai multe detalii cu privire la productia si baza noastra puteti vedea aici.

REALIZARE SI OBIECTIVE

FILO sa dovedit a fi una dintre companiile cu cea mai rapida crestere in segmentul productiei de bucatarii. Creativitatea si designul sunt profund incorporate in cultura corporativa a companiei FILO. Cu o straduinta constanta fata de precizie si satisfactie pe termen lung, sporim reputatia partenerilor nostri si oferim o satisfactie clientilor.

Software-ul nostru de proiectare ofera cea mai completa gama de culori RAL si NCS, pentru combinatii diverse, care permit fiecarui client si partener al nostru libertatea de a crea un design creativ. Prin experienta acumulata, in ultimii 15 ani am reusit sa obtinem un echilibru intre pret-calitate pentru produsele noastre.

Pentru noi nu exista etapa in care sa ne permitem sa consideram ca am atins cel mai satisfacator nivel in cadrul activitatii noastre. Designerii si proiectantii nostri se afla intr-o continua cautare de idei si tehnologii noi, care sa fie colectate si acumulate la FILO. Simultan cu aceasta se practica un control strict al fiecarui pas din procesul nostru de productie. Experienta si munca grea sunt fundamentul nostru, dar procesul continuu de imbunatatire este secretul care ne face parteneri diferiti si de incredere.


Cautati-ne pe retelele de socializare


INSPIRATI-VA CU BUCATARIILE NOASTRE FINALIZATE LA COMANDA

PARTENERI NOSTRI:

ABONATI-VA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU